Giriş yap
Yönetim Duyuruları
En son konular
Kimler hatta?
Toplam 3 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 3 Misafir Yok
Sitede bugüne kadar en çok 52 kişi Ptsi Tem. 31, 2017 2:05 am tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 23 kayıtlı kullanıcımız varSon kaydolan kullanıcımız: mehmettepe
Kullanıcılarımız toplam 156 mesaj attılar bunda 149 konu
Nisan 2018
Ptsi | Salı | Çarş. | Perş. | Cuma | C.tesi | Paz |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 |
Reklam Alanı

Anahtar-kelime
Blender 2.46
1 sayfadaki 1 sayfası • Paylaş •
Blender 2.46
Blender açık kaynak kodlu ücretsiz bir 3 boyutlu modelleme, animasyon, sunum, post-production ve interaktif klipleme ve oynatma yazılımı. Tüm büyük işletim sistemlerinde desteği sağlanan ve GNU lisanslamasıyla gerçekten güzel bir alternatif. Üç boyutlu gerçek modellemeler yapabileceğiniz bu ücretsiz profesyonel program karmaşık görünmesine rağmen kısa süre içerisinde rahatlıkla kullanabileceğiniz bir yazılım.
Blender programı ile yapılan filmler bile bulunmakta. Örnek bu filmi http://www.elephantsdream.org adresinden izleyebilirsiniz. Yazılım bu kadar kapsamlı ve gelişmiş özellikleriyle birlikte size yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz bir alan sunuyor. Farklı ışıklandırma etkileriyle çok güzel işler çıkarabileceğiniz bu programda sisteminizin hızındada hiçbir yavaşlama hissetmeyeceksiniz.
Sürekli güncellenen programın son sürümü ile yeni özellik subsurface scattering (SSS) desteği ve iki yeni composite node eklenmesine rağmen daha çok bir çok hata ve açık düzeltilmesine gidilmiş bulunuyor.
Blender programı ile yapılan filmler bile bulunmakta. Örnek bu filmi http://www.elephantsdream.org adresinden izleyebilirsiniz. Yazılım bu kadar kapsamlı ve gelişmiş özellikleriyle birlikte size yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz bir alan sunuyor. Farklı ışıklandırma etkileriyle çok güzel işler çıkarabileceğiniz bu programda sisteminizin hızındada hiçbir yavaşlama hissetmeyeceksiniz.
Sürekli güncellenen programın son sürümü ile yeni özellik subsurface scattering (SSS) desteği ve iki yeni composite node eklenmesine rağmen daha çok bir çok hata ve açık düzeltilmesine gidilmiş bulunuyor.
Yapımcı: | Blender |
Dosya Boyutu: | 8,70 MB |
Editörün Notu: | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dil: | İngilizce |
Platform: | Windows 98/Me/2000/XP/Vista |
FM- Patron
-
Doğum tarihi : 09/07/95
Lakap : Bektas
1 sayfadaki 1 sayfası