Giriş yap
Yönetim Duyuruları
En son konular
Kimler hatta?
Toplam 2 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 2 Misafir Yok
Sitede bugüne kadar en çok 52 kişi Ptsi Tem. 31, 2017 2:05 am tarihinde online oldu.
Istatistikler
Toplam 23 kayıtlı kullanıcımız varSon kaydolan kullanıcımız: mehmettepe
Kullanıcılarımız toplam 156 mesaj attılar bunda 149 konu
Nisan 2018
Ptsi | Salı | Çarş. | Perş. | Cuma | C.tesi | Paz |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 |
Reklam Alanı

Anahtar-kelime
Fenerbahçe 3 genç oyuncu aldı
1 sayfadaki 1 sayfası • Paylaş •
Fenerbahçe 3 genç oyuncu aldı
Fenerbahçe, TFF 2. Lig ekiplerinden Turgutluspor'dan Sercan, kaleci Serhat ve İsmail ile 3'er yıllık sözleşme imzaladı.
Turgutluspor'un PAF takımında oynayan 17 yaşındaki Sercan Gerenkaya, 17 yaşındaki kaleci Serhat Erdurak ve yıldız takımında oynayan 15 yaşındaki İsmail Köse, kendilerini 3'er yıl Fenerbahçeli yapan imzayı bugün attılar. İmza töreninde Fenerbahçe Altyapı Sorumluları Cemil Turan ile Şenol Turan da hazır bulundu.
Turgutluspor Kulübü Onursal Başkanı Serhat Orhan, Serhat, Sercan ve İsmail'i üst liglerdeki takımların kadrolarında görmekten büyük mutluluk duyucaklarını söyledi.
Orhan, “Turgutlu'da yapmış olduğumuz tesisler işte bu transferlerin çoğalması içindi. Bugün, yaptığımız işin doğruluğunu ispatlıyoruz. Fenerbahçe altyapısına transfer olan çocuklarımızı kutluyorum ve üstün başarılar diliyorum” dedi.
***ALINTIDIR****
Turgutluspor'un PAF takımında oynayan 17 yaşındaki Sercan Gerenkaya, 17 yaşındaki kaleci Serhat Erdurak ve yıldız takımında oynayan 15 yaşındaki İsmail Köse, kendilerini 3'er yıl Fenerbahçeli yapan imzayı bugün attılar. İmza töreninde Fenerbahçe Altyapı Sorumluları Cemil Turan ile Şenol Turan da hazır bulundu.
Turgutluspor Kulübü Onursal Başkanı Serhat Orhan, Serhat, Sercan ve İsmail'i üst liglerdeki takımların kadrolarında görmekten büyük mutluluk duyucaklarını söyledi.
Orhan, “Turgutlu'da yapmış olduğumuz tesisler işte bu transferlerin çoğalması içindi. Bugün, yaptığımız işin doğruluğunu ispatlıyoruz. Fenerbahçe altyapısına transfer olan çocuklarımızı kutluyorum ve üstün başarılar diliyorum” dedi.
***ALINTIDIR****
FM- Patron
-
Doğum tarihi : 09/07/95
Lakap : Bektas

» 11 Eylül 2010 Cumartesi Match Cards
» şu tarlaya ekilen bir şinik kekere mekereye dadanan boz ala boz başlıklı pis porsuk vol.2
» Magrannia
» şu tarlaya ekilen bir şinik kekere mekereye dadanan boz ala boz başlıklı pis porsuk vol.2
» Magrannia
1 sayfadaki 1 sayfası